Over Esther

Ik sta voor gedrevenheid, vertrouwen, deskundigheid en persoonlijke betrokkenheid. Door mijn passie voor cijfers, kennis van boekhouden en persoonlijke overtuiging dat u als klant moet snappen waar ik mee bezig ben, neem ik uw zorgen voor de financiële administratie bij u weg en geef duidelijke rapportages, zodat u weet waar u financieel aan toe bent!

Esther foto

Esthers Boekhouding

Esthers Boekhouding is in december 2017 opgericht door Esther Roode-de Jong (1974). 

Na twintig jaar werken in diverse financiële functies heeft zij besloten om voor zichzelf als boekhouder te gaan werken. In boekhouden en rapportages opstellen kan zij heerlijk haar ei kwijt.

Opleidingen en werkervaring

Nadat Esther haar opleiding HEAO Bedrijfseconomie in 1997 had afgerond, is zij gaan werken in de financiële administratie als Administratief-Assistent. In 1999 nam zij een uitstapje naar een Accountants- en Belastingadvieskantoor en heeft zij naast haar werkzaamheden als Aangiftemedewerker Vennootschapsbelasting Fiscale Economie aan de Universiteit van Amsterdam gevolgd. In 2006 is zij teruggekeerd in de administratie als Assistent Controller en Financial Specialist. Sinds kort volgt zij de HBO opleiding Personeelsadministratie, zodat haar administratieve pakket compleet is.

Zij heeft een passie voor financiële cijfers! Haar kennis houdt zij op peil door middel van diverse financiële en fiscale cursussen.

Sterke punten

Haar sterke punten zijn zelfstandig werken, maar ook in teamverband komt zij goed tot haar recht. Zij is  verantwoordelijk, zorgvuldig, belangstellend, ordelijk, cijfermatig erg sterk en zij kan voor ongestructureerde situaties goede gestructureerde oplossingen bedenken.